Mediacatfelis Ödülleri Sahiplerini Buldu! - Son Dakika
Güncel

Mediacatfelis Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Mediacatfelis Ödülleri Sahiplerini Buldu!

MediaCatFelis 2012 Ödülleri 18 Eylül gecesi medya ve reklam dünyasının lider temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

21.09.2012 17:23

Bu sene yedincisi gerçekleşen MediaCatFelis 2012 Ödülleri 18 Eylül gecesi medya ve reklam dünyasının lider temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Ödüller, 2012 yılının medyaya yön veren kampanya ve kurumlarını belirledi.

Yılın en iyi medya planlama fikirlerini ve stratejileri ödüllendirmek amacıyla her sene düzenlenen MediacatFelis 2012 Ödülleri 18 Eylül'de Çırağan PalaceKempinski'de düzenlendi.

Toplam 40 farklı dalda ödül dağıtılan töreninjüri başkanlığını PepsiCo İçecek Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Tulpar üstlendi. Habertürk ekranlarının sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla başlayan ödül töreni, Felis 2012 Jüri Başkanı Levent Erden ve MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan'ın konuşmalarıyla devam etti. Özkan, bu seneki yarışmaya 786 adet projenin başvurduğunu ve içlerinden 305 projenin kısa listeye kaldığını kaydetti.

Toplam 786 başvuru arasından "en iyileri" seçen ödül töreninin jüri üyeleri şu isimlerden oluştu: Turkcell Pazarlama İletişimi Bölüm Başkanı Alpay Alptekin, People Communications Genel Müdür Yardımcısı Atakan Kural, Garanti Bankası Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Yöneticisi Elif Güvenen, Mediateamwork Ajans Başkanı Fırat Yavaş, Numil Gıda Genel Müdürü Gamze Emre ile Kıdemli Marka Müdürü Gülşah Uyar, Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci, Habertürk Reklam Grup Başkanı Hakan Önen, The Coca-ColaCompany Entegre Pazarlama Müdürü İpek Zeren Süel, DDB&Co Ajans Başkanı Karpat Polat, Mey İçki Pazarlama Direktörü Levent Kömür, FOX International Channels Türkiye Reklam Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu, AVEA Medya Müdürü Meltem Ersöz, OMD Genel Müdürü Oğuz Yavuz, Mindshare Genel MüdürüÖzer Sata, Arçelik Marka Grup Yöneticisi Özlem Akbayır, Ersa Pazarlama Müdürü Pınar Baykal, Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Suat Sözen, TTNET Dijital Reklamcılık ve Medya Planlama Direktörü Şafak Cömertoğlu ve Veritas Medya Genel Müdürü Tunç Berkman.

Başkanlığını EURO-RSCG 4D Ajans Başkanı Levent Erden'in yürüttüğü dijital jüride ise Eczacıbaşı Holding Medya Planlama&Satınalma Müdürü Ayşen Akalın, C-Section Ajans Başkanı Enis Orhun, Yıldız Holding Dijital Medya Direktörü Nevgül Anbarlılar, Universal McCann Dijital Medya'dan Sorumlu Yönetici Ortağı Oya Öneş Yaşayan, Medyanet Genel Müdürü Rima Erdemir, Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, Dijital Büro Genel MüdürüUğur Şeker, Digitouch Genel Müdürü Yunus Güvenen ve Coca-Cola Company İnteraktif Pazarlama Müdürü Yüce Zerey yer aldı.

Fox International Channels ve Habertürk'ün ana sponsorlar arasında yer aldığı yarışmaya MedyaNet dijital sponsor, Tempo ise kategori sponsoru olarak destek veriyor. Cereyan, Media Teamwork, Mindhare, OMD, People Communications, Right On, Sniper Media, UM Curiosity Works ve Veritas Medya da platform sponsoru olarak yer alıyor. MediaCatFelis Ödülleri'nin bu yılki sahipleri kategorilere göre aşağıdaki şekilde sıralanıyor:

FELİS Büyük Ödülü:

Felis Büyük Ödülü'nü bu yıl FritoLay-Doritos Akademi projesiyle OMD Türkiye-MedinaTurgul DDB-Tribal DDB Istanbul ve Turkcell – Hayat Paylaşınca Güzel projesiyle Mindshare paylaştı.

Yılın Medya Ajansı Büyük Ödülü:Mindshare

Yılın Medya Ajansı Birincilik Ödülü: OMD

Yılın Medya Ajansı Başarı Ödülü: Universal McCann

Yılın Reklamvereni Büyük Ödülü: Unilever

Yılın Reklamvereni Birincilik Ödülü: Turkcell

Yılın Reklamvereni Başarı Ödülü: Coca-Cola Company

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mediacatfelis Ödülleri Sahiplerini Buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement