Medine Özkan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Medine Özkan Seçim Sonuçları

Medine Özkan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP KAYSERİ büyükşehir belediye başkan adayı Medine Özkan oldu.

02.04.2019 10:47

31 Mart seçimlerinde TKP KAYSERİ büyükşehir belediye başkan adayı Medine Özkan oldu. TKP adayı Medine Özkan, KAYSERİ büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? KAYSERİ büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan TKP KAYSERİ büyükşehir belediye başkan adayı Medine Özkan ile ilgili seçim sonuçları ve KAYSERİ büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. TKP KAYSERİ büyükşehir belediye başkan adayı Medine Özkan oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte KAYSERİ büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. KAYSERİ aday yarışı ve KAYSERİ seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

KAYSERİ Seçim Bilgileri

  • KAYSERİ büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 3.191 olduğu belirlendi.
  • KAYSERİ büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 3.191 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • KAYSERİ büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 85,78 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • KAYSERİ büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 957.078 olduğu belirlendi.
  • KAYSERİ büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 820.938 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

TKP KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Medine Özkan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP KAYSERİ büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Medine Özkan, KAYSERİ yarışında % 0,17 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Medine Özkan toplamda 1.361 adet oy sayısına ulaştı.

Medine Özkan Kimdir?

Medine Özkan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde TKP Kayseri Belediye Başkan Adayı oldu.

TKP KAYSERİ büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Medine Özkan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement