Melegim Filmi - Son Dakika
Güncel

Melegim Filmi

Melegim Filmi

Melegim filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Melegim filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 05:36

Colette’in hayati hiç tanimadigi bir hayat kadini olan Peg’den gelen bir telefonla alt üst olur. Peg, Colette’e hapishaneden yeni çiktigini ve pesinde kendini öldürmek isteyen adamlar oldugunu söyler ve genç kadindan oglu Billy’i kendisiyle bulusturmasi için yardim ister. Colette gönülsüzce de olsa yetimhanedeki Billy’i alarak Peg’le kararlastirdiklari bulusma yerine gelir. Ancak Peg pesindeki adamlar tarafindan öldürülmüstür ve Billy’nin de hayati tehlikededir. Colette, genç çocugu yüzüstü birakmakla korumak arasinda bir seçim yapmak durumundadir.

Basrollerinde Vanessa Paradis ve Avrupa’nin en önemli genç yeteneklerinden birisi olarak gösterilen Vincent Rottiers’in yer aldigi “Melegim” benzerine az rastlanir bir sevgi öyküsü. Yönetmen Frydman’in deyimiyle Avrupa’nin ortasinda Hollanda ile Belçika arasinda hayali bir ülkede geçen “Melegim” büyüleyici bir yol filmi. Basina buyruk ve sorumluluk almayan Colette ile hayatta hiç kimsesi olmayan Billy’nin dokunakli öyküsünü eksen alan film, etkileyici görsel atmosferi ve insanin yüregi isitan müzigi ile göz dolduruyor.

“Melegim”in yapimci koltugunda çok özel bir isim oturuyor: Claudie Ossard. Ossard bugün her biri tarihine geçmis Amelie, Arizona Dream, Betty Blue, Kayip Çocuklar Sehri ve Sarküteri gibi pek çok önemli filmin yapimciligini üstlenmis. “Melegim” de Ossard’in filmografisindeki diger filmler gibi rüya ile gerçegin iç içe geçtigi büyülü bir evrende geçiyor.

Yönetmen: Serge Frydman

Senaryo: Serge Frydman

Oyuncular: Claude Perron, Eric Ruf, Eduardo Noriega, Vincent Rottiers, Vanessa Paradis

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Mon Ange

Yapımcı Firma: Backup Films

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: Fransa - Hollanda

Orijinal Dili: Fransizca

Filmin Süresi: 94 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 21.04.2006

Son Dakika Güncel Melegim Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement