Memurlardan Zam Eylemi - Son Dakika
Güncel

Memurlardan Zam Eylemi

Memurlardan Zam Eylemi

KESK Samsun Şubeler Platformu ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalara üye memurlar, yapılan zam oranlarını bordrolarını yakarak protesto etti.

15.01.2015 14:26

KESK Samsun Şubeler Platformu ile Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalara üye memurlar, yapılan zam oranlarını bordrolarını yakarak protesto etti.

Samsun'da Vergi Dairesi Başkanlığı önünde toplanan kamu çalışanları, pankart açarak yapılan zamları protesto etti. Bordrolarla alanlarda olduklarını söyleyen Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK) Dönem Sözcüsü Süleyman Bal, "Bu bordolar yıllardır biriken, her geçen gün ağırlaşan ekonomik ve sosyal sorunlarımızın belgesidir. Duyulmayan sesimiz, yok sayılan taleplerimizdir. Bugün burada rutin bir eylemi gerçekleştirmek için değil, isyanımızı haykırmak için toplandık. Bordrolarımızı yoksulluğa, sömürüye meydan okuduğumuzu göstermek, insanca yaşam hakkımız için kazanana dek mücadelemizi büyütmeye kararlı olduğumuzu göstermek için yakıyoruz" dedi.

Memurların kaybedecek, feda edecek, heba edecek bir tek günü kalmadığını ifade eden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Şuayip Deniz Demir ise, "Biz yüzde 12 ek zam talebimizi sonuna kadar dile getireceğiz. Biz memurlarımızın haklarını sonuna kadar müdafaa edeceğiz. Biz gerçekleri her şeye rağmen her platformda, her ortamda söyleyeceğiz" diye konuştu.

Yapılan basın açıklamalarının ardından memurlar bordrolarını yakarak ısındı. Grup, daha sonra olaysız şekilde dağıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memurlardan Zam Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement