Menemen Belediyespor'dan Mutlusu Yok - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor'dan Mutlusu Yok

Menemen Belediyespor\'dan Mutlusu Yok

AYDINSPOR 1923'ü deplasmanda 2-0 yenerek 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve iddiasını sürdüren Menemen Belediyespor haftanın en karlı ekiplerden biri oldu.

05.12.2016 13:05

AYDINSPOR 1923'ü deplasmanda 2-0 yenerek 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve iddiasını sürdüren Menemen Belediyespor haftanın en karlı ekiplerden biri oldu. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden lider Gümüşhanespor'un Sarıyer'le barebere kaldığını, ikinci Ankaragücü'nün de Kastamonuspor 1966'ya yenildiğini hatırlatan teknik direktör Suat Kaya, " Aydın'da çok kritik bir galibiyet elde ettik. Liderle aramızda olan fark 6 puana indi. Ankaragücü'nün de 5 puan gerisindeyiz. Çok iyi bir haftayı geride bıraktık" dedi.

Seri galibiyetler yakaladıkça rakiplerin takılacağını ifade eden Suat Kaya, "Tüm ipler bizim elimizde. Yeter ki iyi bir seri yakalayalım. Kadromuz çok kaliteli ve deneyimli. Önümüzde Kırklarelispor ve Karşıyaka (D) maçları var. Bu periyodu da kayıpsız geçeceklerini iddia etti."

Aydın'da çok akıllı bir oyun ortaya koyduklarını da anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Taraftarımız deplasmana gelemedi. Sakin oynadık, iyi mücadele ettik. Böyle olunca da net skorla kazanmayı bildik" dedi.

- Menemen

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor'dan Mutlusu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement