Mersin kent merkezinde seçim çalışması kapsamında esnaf ziyareti yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, protesto edilince programını tamamlayamadı. Caddede bildiri dağıtan Halkevleri üyelerinin sataşması üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.
AK Parti Adayı Sever ve beraberindeki partililer, seçim çalışmaları kapsamında Silifke Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bu sırada cadde üzerinde bildiri dağıtan Halkevleri üyesi olduğu belirtilen bir grup, AK Partili'lere tepki gösterdi. Bunun üzerine AK Partili'lerden de sözlü tepki geldi. İki taraf arasında yaşanan gerginlik, polisin araya girmesiyle büyümeden önlenirken, Mustafa Sever ve beraberindekiler yakındaki öğretminevine girdi. Sever ve ekibinin programa son vererek, öğretmenevi arka kapısından çıkarak ayrıldığı belirtildi.
Bu arada, yanlarındaki gazeteyi dağıtan grup ile çevredeki esnaf ve vatandaşlar arasında da tartışma yaşandı. Sever'e ait seçim otobüsünü de yumruklayan grup üyeleri, polis tarafından caddeden uzaklaştırıldı. - Mersin
Son Dakika › Güncel › Mersin'de AK Parti Büyükşehir Adayına Protesto - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?