Mersin'de İhaleye Fesat Karıştırma İddiası - Son Dakika
Güncel

Mersin'de İhaleye Fesat Karıştırma İddiası

Mersin Büyükşehir Belediyesinde ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında bazı daire başkanları ve müdürlerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

11.11.2016 10:20

Mersin Büyükşehir Belediyesinde ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında bazı daire başkanları ve müdürlerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, belediyede ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasına yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Aralarında bazı daire başkanları ve müdürlerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de İhaleye Fesat Karıştırma İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement