Mersin'de Maraton Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Maraton Heyecanı

Mersin\'de Maraton Heyecanı

Mersin'de 20 Eylül 2015 tarihinde ilki gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Büyükşehir Maratonu'nun hazırlık çalışmaları devam ediyor.

06.08.2015 14:36  Güncelleme: 16:34

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilleri Mehmet Özgür Sanal ve Kerim Tufan, Mersin'in Uluslararası Maratona hazır hale geldiğini duyurmak amacıyla yarışın başlangıç ve bitiş noktasına çivi çakarak sembolik olarak yarışı resmileştirdi.

Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda gerçekleşen törende konuşan Başkanvekili Özgür Sanal, "Mersin'de ilki gerçekleştirilecek olan uluslararası maraton için belediyemizin çalışmaları devam etmektedir. Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın da her zaman ifade ettiği gibi Mersinimizi spor kenti yapmak ve uluslararası arenada tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Bu törenle ilimizin maratona hazır olduğunu duyurmuş olduk" dedi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Münir Yavaş, parkurların tamamlandığını ve ölçümlerin yapıldığını belirterek, çivi çakma töreniyle birlikte maratonun resmileştiğini ifade etti.

Maraton için başvuruların ise maraton.mersin.bel.tr adresinden 10 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Maraton Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement