Mersin'de polis ekiplerince gerçekleştirilen sahte içki operasyonunda, 385 şişe sahte içki ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, sahte içkiye yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında, M.Ö. ve A.T'nin içerisinde bulunduğu otomobili durdurdu.
Araçta yapılan aramada 262 şişe sahte içki, 60 litre etil alkol, 25 litre şişelenmek için hazırlanmış viski sıvısı ve anason buldu.
Ekipler, H.O'den de 123 şişe değişik boy ve ebatlarda sahte içki ele geçirdi.
Yapılan çalışmalarda, toplamda 385 şişe sahte içki, 60 litre etil alkol, 25 litre şişelenmek için hazırlanmış sahte içki ve anason yakalandı.
Gözaltına alınan 3 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Son Dakika › Güncel › Mersin'de Sahte İçki Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.