Mersin'de sosyal medyadan terör örgütü propagandasına 3 gözaltı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de sosyal medyadan terör örgütü propagandasına 3 gözaltı

Mersin\'de sosyal medyadan terör örgütü propagandasına 3 gözaltı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı.

14.02.2020 15:48

Mersin'in Tarsus ilçesinde, sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya hesaplarından terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yaptı.

Bu kapsamda, sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK'nin propagandasını yaptığı tespit edilen İ.D, M.R.D. ve A.E. gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de sosyal medyadan terör örgütü propagandasına 3 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement