Mersin'de Tefecilik İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de Tefecilik İddiası

Mersin\'de Tefecilik İddiası
12.05.2018 11:00

Mersin'de tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 zanlıdan 2'si tutuklandı, 5'i serbest bırakıldı.

Mersin'de tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 zanlıdan 2'si tutuklandı, 5'i serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte tefecilik yaptıkları iddia edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Bir inşaat şirketinin yöneticilerini tefecilik yöntemiyle borçlandırılarak firmaya ait taşınmazları zorla devralmaya çalıştıkları, alıkoyma ve tehditle şirket devrini yaptırmak istedikleri de öne sürülen 7 zanlı yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.G. ve S.E. tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 5 zanlı serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Tefecilik İddiası - Son Dakika


Advertisement