Mersin'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Mersin'deki Trafik Kazası

Mersin\'deki Trafik Kazası

Bariyerlere çarpan otomobilin devrilmesi sonucu ölen 3 kişiden ikisi ile 3 yaralıdan birinin kimliği belirlendi Öldüğü sanılan yaralı Nuray Kaya için Erdemli'de sala verildi

21.07.2013 14:05

Erdemli ilçesindeki trafik kazasında ölen 3 kişiden ikisi ile 3 yaralıdan birinin kimliği belirlendi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bu sabah Erdemli'den kent merkezi yönüne giden 33 AZP 61 plakalı otomobilin, Kargıpınarı beldesi Girindires köprüsü yakınlarında bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu ölen 3 kişiden ikisinin Onur Topçu (23) ve kuzeni Gülşen Topçu (24), 3 yaralıdan birinin de Nuray Kaya olduğu belirlendi.

Mersin Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavisi süren Nuray Kaya'nın ağabeyi Nafiz Kaya, AA muhabirine, kardeşi ve 5 arkadaşının sabah tatile gitmek üzere yola çıktıklarını söyledi.

Kısa süre sonra acı haberi aldıklarını belirten Kaya, "Kazayı duyunca ne yapacağımızı şaşırdık. Kardeşime ulaşıp, sağlık durumunu öğrenmeye çalıştım ama Erdemli'de kardeşimin öldüğü yönünde söylenti çıkmış. Hatta salası bile verildi. Salayı duyunca biz de korktuk ama şükürler olsun kardeşim hayatta. Doktoruyla da görüştük. Tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu ve birkaç günde taburcu edileceğini öğrendik" dedi.

Kazada yaralanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavileri süren 2 yaralı ile ölen kadının isimlerinin belirlenmesine çalışılıyor. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement