Mersin İdmanyurdu'na U21 Morali - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'na U21 Morali

Mersin İdmanyurdu\'na U21 Morali

Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı günde yaptığı çift antrenmanla sürdüren Mersin İdmanyurdu, hazırlıklar kapsamında U21 takımı ile hazırlık maçı oynadı.

09.04.2015 15:05

Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı günde yaptığı çift antrenmanla sürdüren Mersin İdmanyurdu, hazırlıklar kapsamında U21 takımı ile hazırlık maçı oynadı. A takım, U21 takımını 9-1 yendi.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı kulüp başkanı Ali Kahramanlı, futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş, mali ve hukuki işleri sorumlusu Sedat Aydöner ve taraftarlar izledi.

Maç süresince atak ve akılcı bir futbol sergileyen Mersin İdmanyurdu'nda karşılaşmanın gollerini 8. dakikada Nakoulma, 14. dakikada Güven Varol, 25 ve 42 dakikalarda Nurullah, 66 dakikada Mehmet Taş, 60 ve 69 dakikada Oktay, 80 ve 91 dakikada Marko Futacs kaydetti. U21 takımının tek gölü ise A Takım ile antrenmanlara çıkan Tolga Şahin'den geldi.

Lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirten teknik direktör Rıza Çalımbay, "Önümüzdeki hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı için deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını yaptık. Şu anda tüm futbolcularımı bu maçta oynatarak, eksikliklerimizi gördük. Futbolcularımın bu maçta gösterdikleri performansları bizleri çok mutlu etti. İnşallah önümüzdeki kupa maçı ve lig maçında da galip gelmek istiyoruz. U 21 takımını kutluyorum, güzel bir futbol sergilediler onlara başarılar diliyorum" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'na U21 Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement