Merter 2013 Moda Sponsorlarını Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Merter 2013 Moda Sponsorlarını Unutmadı

Merter 2013 Moda Sponsorlarını Unutmadı

Merter'i moda merkezi haline getirmek ve dünyanın takip ettiği bir mecra olması için bir dizi çalışma başlatan MESİAD ve Güngören Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yapılan moda etkinliğinin sponsorları ve destekçileri ile teşekkür kahvaltısında...

10.10.2013 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merter'i moda merkezi haline getirmek ve dünyanın takip ettiği bir mecra olması için bir dizi çalışma başlatan MESİAD ve Güngören Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yapılan moda etkinliğinin sponsorları ve destekçileri ile teşekkür kahvaltısında buluştu.

Merter'i moda merkezi haline getirmek ve dünyanın takip ettiği bir mecra olması için bir dizi çalışma başlatan MESİAD ve Güngören Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yapılan moda etkinliğinin sponsorları ve destekçileri ile teşekkür kahvaltısında buluştu. Polis Eğitim ve Kongre Merkezinde gerçekleşen, MESİAD Başkanı Halit Tuna ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kavak'ın katıldığı programda tüm sponsorlara teşekkür ve hatıra plaketi verildi.

Merter'in değerli ve önemli bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Karaman "Güzel bir organizasyon yapıldı. Güzel yapılan işin sonunda, emeği geçenleri onurlandırmak, takdir edilmesi lazım ki devamı gelsin. İlk kez yaptığımız bu organizasyon beklenenin üstünde oldu" dedi.

Kısa bir hikaye anlatan Başkan Karaman anekdot olarak, "Eleştirmek kolaydır, çoğu zaman doğrudur da. Biz bu eleştirileri dikkate alacağız ancak moralimizi bozmayacağız. Gelecek sene daha iyisini yapacağız, bunun için iyi bir altyapımız var. Merter değerli bir yer. Daha da değerli olması için bizde Belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Merter'i moda merkezi haline getirmek için sokaklarda çalışmamız çok kısa bir süre sonra başlayacak. Meydan şeklinde düzenleme yapmayı planlıyoruz" dedi.

"AMACIMIZ MERTER'İ MODA MERKEZİ HALİNE GETİRMEK"

Amaçlarının, Merter'in Dünya üzerinde moda alanında, adından söz edilmesinin olduğunu dile getiren Başkan Karaman, "Biz istiyoruz ki Türkiye'de moda adına neler yapılıyor diye merak edilsin, takip edilsin ve artık Dünya modayı Merter'den takip etsin. Ülke ekonomisine katma değer katacak bir ortam oluşturma yolundayız. Bu anlamda yaptığımız Merter 2013 Moda etkinliği önemliydi. Tüm çalışan, emeği geçen, maddi manevi katkı veren, özel çalışma yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Merter 2013 Moda Sponsorlarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement