MHP Bayraklı'dan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MHP Bayraklı'dan Muhtarlara Ziyaret

MHP Bayraklı\'dan Muhtarlara Ziyaret

Mehmet Toptaş ve teşkilat mensuplarını yanına alarak mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

21.01.2013 11:30

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, 2009'da Bayraklı Belediye Başkan adayı olan Mehmet Toptaş ve teşkilat mensuplarını yanına alarak mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Teşkilatı vatandaşın sorunlarını en iyi bilen mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Başkan Işık ve ekininin ilk durağı Soğukkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar Gök'tü. Muhtarların en büyük sorunun aldığı maaşlar ve nüfus müdürlüklerinin artık muhtarların bütün işlerini yapması olarak gündeme gelirken muhtar Gök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkücüler daha sonra Postacılar Mahalle Muhtarı Abidin Topçu, Onur Mahallesi muhtarı Binali Bingöl ve son olarak Emek Mahalle Muhtarı Naim Kurtuluş oldu.

BAYRAKLI HİZMET BEKLİYOR

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Bayraklı'nın artık hizmet beklediğini dile getirdi. Başkan Işık, "Halktan kopuk mahalle muhtarlarından kopuk bir zihniyetle bir yere varılamaz. Mahallenin sorunlarını iyi bilen iyi tanıyan muhtarların sorunlarını bilmeyen siyasetçiler başarılı olamaz. Muhtarlarımıza destek olmalıyız. AKP İktidarı maalesef muhtarlarımızı ayaklar altına almaya çalışmaktadır. Bütün yetkilerini nüfus müdürlüklerine verildi. MHP olarak belediyeyi kazandığımızda muhtarlarımızla birlikte olup onların sorunlarına çözüm üreteceğiz. 400 TL maaş ile kendi masraflarını bile karşılayamamaktadırlar. Bazı muhtarlarımızın A. Kenan Tanrıkulu vekilimize teşekkür ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP Bayraklı'dan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement