Mhp'de Ankara Kongresi Yarın Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Güncel

Mhp'de Ankara Kongresi Yarın Gerçekleştirilecek

Mhp\'de Ankara Kongresi Yarın Gerçekleştirilecek

MHP Ankara İl Başkanlığı 10 MHP Ankara İl Başkanlığı 10.Olağan Kongresi yarın ATO Kongre Merkezinde düzenlenecek.

28.04.2012 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ankara İl Başkanlığı 10 MHP Ankara İl Başkanlığı 10. Olağan Kongresi yarın ATO Kongre Merkezinde düzenlenecek.

MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada 25 ilçe kongresini tamamladıklarını söyleyerek, MHP'ye ve davalarına yakışır şekilde İl Başkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını ifade etti. Çetinkaya, Ankara'da MHP iktidarının çok yakında olduğunu belirterek, "Biliyor ve inanıyoruz ki Ankara Büyükşehir Belediyesi kesinlikle MHP'li olacaktır. Beraberinde tüm ilçe belediyelerini kazanmayı hedefliyoruz. Bunu hamaset ve popülist siyaset olarak söylemiyorum. Ankara'da hazırlıklarını tamamlamış, her türlü alt yapısını oluşturmuş bir kadro ile Ankara'mızı yönetmeye talibiz" dedi.

-"ANKARA'YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"-

Ankara'nın son 20 yılda 20 önemli projeyi ortaya koyamayan bir kadro tarafından yönetildiğini kaydeden Fatih Çetinkaya, Başkentin hak ettiği yatırımları alamadığını vurguladı. Çetinkaya, "Ankara'mız hayali vaatlerle yönetilmekte, Başkent değil "boşkent' yapılmaya çalışılmaktadır. Bizim yönetimimizde Ankara'mız sivil toplum örgütleri, eğitim kurumları, üniversiteler ve tüm kurumlarla istişare içerisinde planlı ve koordineli şekilde geleceğe taşınacaktır. Yani Ankara'mız projelerimiz ve hazırladığımız master planları ile katılımcı demokrasi sağlanarak Ankara halkı ile birlikte yönetilecektir" şeklinde konuştu.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yarın gerçekleştirilecek kongreye Ankara'nın tüm sivil toplum örgütlerini ve vatandaşlarını davet ettiklerini belirterek, "Örnek şahsiyet, Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin gösterdiği yolda temiz, ilkeli, ahlaklı ve dürüst siyaset yapmak partililerimize ve Ankara'mıza sözümüzdür. Kongremizin ülkemize, partimize ve Ankara'mıza hayırlar getirmesini dilerim" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mhp'de Ankara Kongresi Yarın Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement