MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu'ya, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Aslaner'i Tehditten 500 TL Ceza - Son Dakika
Güncel

MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu'ya, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Aslaner'i Tehditten 500 TL Ceza

MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu\'ya, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Aslaner\'i Tehditten 500 TL Ceza

Edremit Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Kemal Aslaner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Soylu hakkında açtığı tehdit davasını kazandı.

13.06.2012 17:56

Edremit Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Kemal Aslaner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Soylu hakkında açtığı tehdit davasını kazandı. Mahkeme Soylu'ya 500 lira adli para cezası verdi.

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Kemal Aslaner, dernek merkezinde düzenlediği basın toplantısında,

"Benim açtığım tehdit davasından dolayı olay kişiselleştirilip gönül verdiğim partimden ihraç edilmem noktasına kadar gelmiştir. Hakkımızda MHP Edremit İlçe Teşkilatı tarafından yürütülen yoğun bir dedikodu kampanyasını üzülerek izliyoruz" dedi.

Aslaner, şunları söyledi: "Benim ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk edildiğim doğrudur. Fakat bu olay hukuki bir süreçtir, benim henüz savunmam dahi alınmamıştır. Henüz karar verilmeden, bizlerin ihraç edildiği dedikodusunun yayılmasını parti teşkilatımıza yakıştıramıyorum. Türk milletinin son umudu haline gelmiş Türk milliyetçiliği fikrinin siyasi hayata geçirmiş merkezi olan MHP'nin mahrem sayılması gereken teşkilat içi meselelerinin, 'Kol kırılır, yen içinde kalır' anlayışından uzak, sırf siyasi rant uğruna kahve köşelerinde dedikodu malzemesi yapılması bizleri derinden yaralamaktadır" diye konuştu.

Basın mensuplarına mahkeme kararını dağıtan Aslaner, "Sayın Soylu beni telefonla arayarak, 'Seninle görüşeceğiz, kendine bu aralar dikkat et' diyerek tehdit etmiştir. Kendisinden şikayetçi oldum. Yüce mahkeme kendisinin adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Ceza iyi halden ertelendi. Bugüne kadar karar kesinleşmediği için dedikodu olmasın diye, bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemedik. Fakat bize bu iftiraları atanların yüce Türk yargısı tarafından aldıkları cevabı huzurlarınızda açıklamayı uygun gördük. Bizi baskı ve tehdit zoruyla sindirmeye kalkan Ahmet Soylu, yüce Türk adaleti tarafından gerekli cezaya çarptırılmıştır" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının telefonlarına çıkmayan Soylu'nun bu konu ile ilgili olarak konuşmak istemediği ileri sürüldü.

(MŞ)

13.06.2012 17: 34: 56

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu'ya, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Aslaner'i Tehditten 500 TL Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement