MHP'li Adaylardan Balık Haline Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MHP'li Adaylardan Balık Haline Ziyaret

MHP\'li Adaylardan Balık Haline Ziyaret

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Fatih Belediye Başkan Adayı Metin Örel ve bir grup partili, esnaf ziyaretinde bulundu.

26.02.2014 08:08  Güncelleme: 08:10

Mhp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Fatih Belediye Başkan Adayı Metin Örel ve bir grup partili, İstanbul Su Ürünleri Hali'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Fatih Belediye Başkan Adayı Metin Örel ve bir grup partili İstanbul Su Ürünleri Hali'ndeki esnafları ziyaret etti. Saat 06.00 sıralarında hale gelen başkan adayları, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Tezgahları gezen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, "Özellikle ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu buhran, sıkıntılar her kesime, esnafımıza, memurumuza yansımış durumda. Özellikle sabahın köründe buraya, geceden itibaren gelip, milletimize hizmet eden, balıkları bize hizmet olarak veren kıymetli esnafımıza teşekkür ediyoruz. İnsanımızın maalesef yüzü gülmüyor. 20 yıldır İstanbul'u başbakan ve arkadaşları yönetiyor. İstanbul'da hiçbir sorun, hiçbir problem çözülemedi. Bu kadar büyük bütçelerle insanımıza hizmet edilmesi gerekirken bu paralar çarçur ediliyor ve kendi yandaşlarına paydaş ediliyor. 17 Aralık süreci bunları bize çok rahatlıkla yansıttı. Bizler MHP kadroları olarak, İstanbul'da 39 ilçede birbirinden kıymetli adaylarla sahadayız, hizmet için adayız. Allah'ın izniyle iktidarı bu seçimde büyük oy kaybına uğratacağız" şeklinde konuştu.

Fatih İlçesi'nin sorunlarını çözeceklerini belirten MHP Fatih Belediye Başkan Adayı Metin Örel ise, "Esnafımıza bol kazançlar diliyoruz. Fatih'te yeni bir dönem açmak istiyoruz. Bu yeni dönemde tüm Fatih halkının, esnafının yüzü gülecek. Fatih'teki tüm sorunları biliyoruz. Fatih halkı bize güvensin. Biz tüm bu sıkıntıları gidereceğiz" dedi. Ziyaretin ardından aday ve partililer balık halinden ayrıldı.

İA-BM (İY) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Adaylardan Balık Haline Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement