Mhp'li Bozyel'den AKP'li Çelik'e Sert Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Mhp'li Bozyel'den AKP'li Çelik'e Sert Eleştiri

Mhp\'li Bozyel\'den AKP\'li Çelik\'e Sert Eleştiri

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, "Devlet Bahçeli, "Kürt meselesi yok' diyerek başını toprağa gömüyor" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i topa tuttu MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, "MHP Genel Başkanı Devlet...

03.07.2012 16:54

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, " Devlet Bahçeli, "Kürt meselesi yok' diyerek başını toprağa gömüyor" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i topa tuttu MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Kürt meselesi yok' diyerek başını toprağa gömüyor" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i topa tuttu. Bozyel, Çelik'in etnik bölücü terör meselesini, sözde Kürt meselesiyle maskelemeye çalıştığını belirterek, "Milletimizin, devletimizin ve vatanımızın üzerine kara bir bulut gibi çöken AKP zihniyetinin "Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısı eşliğinde Oslo'da, İmralı'da, Kandil'de, Habur'da ve bilinmez nice sokak aralığında bölücü terör örgütü mensuplarıyla el ele verdiği, aynı sazı çalıp aynı havayı oynadıkları zaten bilinmektedir" dedi.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, Partinin Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel'in, AKP'li Hüseyin Çelik'in açıklamalarına verdiği cevaba yer verildi. Açıklamada, AKP'li Hüseyin Çelik'in ve diğer parti yetkililerinin Türk milletinin birliği ve vatanın bölünmezliği konusunda taviz vermeyen Milliyetçi Hareket Partisi ve liderini hedef alan açıklamalarıyla "PKK terör örgütü sözcülerinin açıklaması arasında fark olmadığı" belirtildi. AKP'li Çelik'in, MHP lideri Bahçeli'ye yönelik "gündüzü kendisine gece yapan" sözlerini de değerlendiren Bozyel, bu ifadelerin AKP ile PKK terör örgütü arasındaki birlikteliği örtmeye ve bunun delillerini karartmaya yönelik bir zihinsel kuşatma çabası olduğunu ifade etti.

AKP'li Çelik'in "Niye Kandil'e girmiyorsunuz diye soruyorlar. Bu işler hesap kitap işidir. Attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değecek" şeklindeki sözlerinin terör örgütünü cesaretlendirdiğini kaydeden Bozyel, açıklamasında, AKP'nin küresel gücün taşeronluğuna soyunduğunu, AKP ile PKK'nın aynı hedefe ilerlediğini, MHP'nin AKP'li "fesat ve ihanetin iz düşümündeki zihniyet sahipleri" ile mücadele ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bu anlamda bir taraftan terörü destekleyen, diğer taraftan da iş başına getirdikleri yöneticilerle Damat Ferit Paşa zihniyetini sürdürmeye çalışan iç ve dış mihraklar karşısında MHP ve lideri Sayın Bahçeli dimdik ayaktadır. Unutulmasın ki Türk milleti hain emellerine silahlı yolla kavuşmak isteyen hem PKK ve uzantılarından hem de adına Kürt açılımı denen bu yıkım ve ihanet projesinin sahibi olan AKP'den er ya da geç hesap soracak kadar kudretli, kudretli olduğu kadar da oynanan oyunları unutmayacak kadar sağlam bir hafızaya sahiptir. Bu vatan sahipsiz değildir." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mhp'li Bozyel'den AKP'li Çelik'e Sert Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement