MHP Lideri Bahçeli Antalya'da - Son Dakika
Güncel

MHP Lideri Bahçeli Antalya'da

MHP Lideri Bahçeli Antalya\'da

Antalya'nın Elmalı ilçesindeki 660.Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne katılmak için kente gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti.

02.09.2012 15:47

Antalya'nın Elmalı ilçesindeki 660. Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne katılmak için kente gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti.

Havayolu ile Antalya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partililer tarafından karşılandı ve ardından konvoy eşliğinde Korkuteli ilçesine gitti.

İlçe girişinde partililerin karşıladığı Bahçeli, otomobilinden inerek partililerle selamlaştı. Bahçeli, daha sonra geldiği Korkuteli Belediyesi'nde Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi ziyaret etti. Belediye makamında konuşan Bahçeli, Elmalı'da geleneksel hale gelen 660. Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne katılmak için kente geldiğini ve Korkuteli'yi de ziyaret ettiğini söyledi.

Burada dava arkadaşlarıyla bir araya gelmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu dile getiren Bahçeli, Korkuteli'nin gelişen ve her türlü altyapı hizmetlerinden modern hayatın gerekleri olan bütün ihtiyaçları

faaliyetleri yapmakla yükümlü bir belediyenin sorumluluğunu taşıdığını kaydetti.

Belediye Başkanı Gökçe'nin önemli çileler çektiğini hatırlatan Bahçeli, şöyle konuştu: "Sonunda görevinin başına gelmiştir. Geldiği andan itibaren de bütün kırgınlıklarını unutmuştur. Korkuteli'ne yapmak istediği hizmeti sürdürmek amacıyla kararlı ve yüksek bir moralle görevinin başında bulunmaktadır. Gökçe'nin bugüne kadar yaptığı hizmetler ortadadır. Bundan sonra da daha güzel hizmetleri olacağını biliyoruz."

MHP olarak 'Hasan' kardeşlerden öğündüklerini

ifade eden Bahçeli, şunları söyledi: "Gökçe'nin her zaman yanındayız. Korkuteli'ne daha iyi hizmet edecek bir azme ve kararlılığa sahiptir. Bu birikimi de vardır. Kendisine yolun açık diyoruz. Teşkilat olarak yanındayız. Biz 'Hasan'ımızın' yanındayız."

Başkan Gökçe, ziyareti anısına MHP Lideri Bahçeli'ye bir plaket takdim etti.

Bahçeli, belediye ziyaretinin ardından 660. Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne katılmak üzere ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Lideri Bahçeli Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement