MHP Yıldırımlılardan Vefa! - Son Dakika
Güncel

MHP Yıldırımlılardan Vefa!

MHP Yıldırımlılardan Vefa!

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatı İrfan Çetiner'i vefatının 32. yılında ilçe binasında dualarla andı.

30.08.2012 15:31

Yüzü aşkın Milliyetçi Hareket Partililerin katıldığı törende; Yıldırım Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Yağız ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kur-an ve duaların ardından; ilçe yöneticileri Hayri Yılmaz, Emrullah Altun, il eski yöneticisi Hikmet Barış ve Ülkü Ocakları Marmara Bölgesi Eski Başkanı Turan Toprak; İrfan Çetiner'e ait anıları konuklarla paylaştı.

Hayri Yılmaz; " Alperenliğin, ülkücülüğün ve insanlığın tarifi ne ise bunu İrfan Reisin şahsında hepimiz yaşadık ve ona hayranlık duyduk. Yeşilyayla ve civarında kimin sorunu varsa İrfan Reis'ten yardım bekler ve çözüm bulurlardı. İrfan Reis bölgesinde saygı duyulan sözü dinlenen ender kişilerdendi. Bu programı hazırlayan başkanımız Sayın Süleyman Tefekkür ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz."

Yıldırım MHP İlçe Başkanı Süleyman Tefekkür'de; Türk insanının daha rahat ve bağımsız yaşaması için canını seve seve veren ülkücü şehitleri her zaman kalplerinin en derin yerinde taşıdıklarını ve ömürlerinin sonuna kadar da taşımaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP Yıldırımlılardan Vefa! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement