''Milletimizin Boynunu Eğdirmeyiz'' - Son Dakika
Güncel

''Milletimizin Boynunu Eğdirmeyiz''

\'\'Milletimizin Boynunu Eğdirmeyiz\'\'

Ak Parti Büyükçekmece ilçe Danışma meclisi toplantımız yoğun bir katılımla özel Mimarsinan koleji konferans salonunda yapıldı.

29.04.2013 11:02

İlçe başkanımız Av.Celal BABAYİĞİT Ak Parti İstanbul İl Başkanımız Aziz BABUŞCU, İstanbul Milletvekilimiz Av.Bülent TURAN, ilçemizden sorumlu il yönetim kurulu üyemiz Yavuz DEĞİRMENCİ, eski ilçe başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimizle birlikte çok sayıda teşkilat mensubumuzun katılımıyla gerçekleşti.

Danışma meclisi toplantımızın açılış konuşmasını yapan ilçe başkanımız Av.Celal BABAYİĞİT; Büyükçekmece de her geçen gün büyüyen güçlenen bir Ak Parti teşkilatıyla artık geleceğe daha güvenle bakıyoruz, Yerel belediye idaresinin Söylem ve davranışlarının kontrolünü kaybetmekte ve centilmenlik dışı hareketlerde bulunduğunu belirten ilçe başkanımız Babayiğit, Ulaştırma bakanlığımızın yaptığı B.çekmece Ahmediye arası tem bağlantı yolunu sahiplenmek gibi garip hal ve hareketler içerisinde olup bizim temelinin attığımız okullarda ikinci temel atma törenini gerçekleştirdikleri Büyükçekmecelilerin dikkatinden kaçmıyor.

Geçtiğimiz günlerde 23 nisan programında vatandaşlarımızın bayramını tebrik ettik diye ortalığı savaş alanına çeviren, siyasi propaganda yaptığımızı idda ederek ortalığı ayağa kaldıran belediye başkanı Ak partinin tüm kurum ve kuruluşlarına meydan okuması ve Partimizin hizmetlerini sahiplendiklerinde onlara göre siyaset olmuyormuş çünkü konuşan belediye başkanı, 23 nisan törenlerinde yaptığımız çalışmada 300 çocuğumuzu İstanbul'da gezdirmek suretiyle İstanbul'u tanımalarını sağladık ve daha yakından tanıdıkları İstanbul'u resim sanatıyla bizlerle paylaşmalarını temin ettik. İlçemizde eğitime katkılarımız devam ediyor bağışçı marifetiyle iki ayrı sağlık meslek lisesini ilçemize kazandırdık, bir imam hatip lisesi de tamamlandı, tepecik ulus iöo ek hizmet binası ve özel idare ile batıköy mahallemizde 24 derslikli ilköğretim ve muratçeşme mahallemizde endüstri meslek lisesi ve yapımına yeni başlanan çakmaklı iöo ve Gılman Durukan iöo yanındaki yeni ek bina inşaatları hızla devam ediyor.

İlçe milli eğitimine son bir yıl içerisinde teşkilatımızın gayret ve çabası sonucu bu kadar katkı sunan bir siyasi partinin temsilcisinin birkaç dakikalık konuşmasını ve plaket vermesini gerekçe göstererek binlerce insanı adeta kavgaya tahrik etmek ve orada sonrasında telafi edilemeyecek sonuçlara meydan vermek isteyen anlayışı ancak bir tahammülsüzlüğün sonucu olarak izah etmek mümkündür. kavga bizim işimiz değil siyasette kavga denince akla cumhuriyet halk partisinin adının geldiğini hepimiz biliyoruz dolayısıyla onlar kendilerine yakışanı yapıyorlar biz asla kavgadan çekişmeden yana olmadık olmayacağız bizim siyasetimiz gönüllere girmektir, nezakettir ve mütevaziliktir ama asla acizlik değildir.

Büyükçekmece'mizde ulaştığımız her vatandaşımıza Büyükçekmece'nin ak parti iktidarına hazırlanması için gayret ediyoruz, Binlerce üyelerimizi tek tek kapısına gitmek suretiyle ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Büyükçekmece'mizin Ak Parti yerel yönetimine ihtiyacı var kısaca bu şehrin bu salonda bulunanların iradesine ihtiyacı var kıymetli dostlar hep birlikte bunu gerçekleştirme ümidiyle bu hedefe matuf katkı sağlaması dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi. İstanbul Milletvekilimiz Av.Bülent TURAN danışma meclisimizde konuşma yaparak hükümet çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarımızı bilgilendirdi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanımız Aziz BABUŞCU yaptığı konuşma da Büyükçekmece teşkilatının sorunlarını, beklentilerini ve yaptıklarını anlamak açısından oldukça verimli bir toplantı olduğunu belirtti. "On yıllardır süren terörün ülkemize kaybettirdiği zaman, maddi ve manevi kayıplar çok büyük. Maddi kayıpları bu millet her zaman telafi edebilir. Ancak kaybettiğimiz gençler ve annelerin gözyaşlarını telafi etmek mümkün değil. Bizi bu meseleyi çözmek için dertli hale getiren, uykularımızı kaçıran bu durumdur. Sayın Başbakanımızın Meclis Grubumuzda naklettiği bir şehit annesinin cümleleri bu durumu çok iyi açıklıyor. Bir şehit annemizin Sayın Başbakanımıza söylediği "Keşke bu çözüm süreci 6 ay önce başlasaydı da benim Vedat'ım da yaşasaydı" sözü bizim bu hissiyatımızın milletimiz tarafından da çok iyi anlaşıldığını gösteriyor. Bunu anlamayan kesimler bize sürekli karşılığında ne verdiniz diye soruyorlar. Tabi ki hiçbir şey vermedik. Bu ülke insanının üzerine titrediği her değer bizim için kutsaldır. Biz bu milletin boynunu eğdirecek herhangi bir yanlışa asla düşmeyiz."dedi. İl Başkanımız Aziz BABUŞCU Danışma meclisimizde mahalle teşkilatlarımıza başarı sıralamasında birinci olan Pınartepe, 2.Fatih mahallelerimize plaket ve hediye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Milletimizin Boynunu Eğdirmeyiz'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement