Milli Takımda Kişilik ve Karakter Eksikliği Var - Son Dakika
Güncel

Milli Takımda Kişilik ve Karakter Eksikliği Var

Milli Takımda Kişilik ve Karakter Eksikliği Var

Grubundaki en zorlu rakibi Polonya ile 0-0 berabere kaldı.

17.06.2016 14:27

Grubundaki en zorlu rakibi Polonya ile 0-0 berabere kaldı. Bir puanla ayrıldığı karşılaşmada kötü bir oyun sergileyen Alman milliler, eleştirilerin hedefi oldu. 73 bin 648 kişinin tribünlerde izlediği St. Denis'deki Stade de France'da oynanan maç boyunca Polonya milli takımı daha etkili oynadı.

90 dakika boyunca Polonya daha net gol pozisyonu bulurken, Almanya adına Mesut Özil, Götze ve Kroos fırsatları değerlendiremedi. Polonla adına ise iki net pozisyonunu Milli ve bir pozisyonda da geç kalan Lewandowski golü kaçıran futbolcular oldu.

LİDER AMA TATMİN ETMİYOR

İki takım, birer puanla ayrıldığı maç sonrası dörder puana ulaştı. Grupta Almanya gol averajıyla lider. Polonya ise ikinci. Ancak Panzerlerin Polonya karşısında kötü oynaması Almanya'da umutsuzluk yarattı. Liderliğe rağmen futbolcular eleştirilmekten kurtulamadı.

Daha önce birlikte oynadığı ve kaptanlığını yaptığı futbolculara en sert eleştiriyi Michael Balack yaptı. ABD'li bir televizyon kanalına yorumculuk yapan Balack, Alman milli futbolcuları için, "Takımda kişilik ve karakter eksikliği var" dedi. Ballack, eski teknik direktörü Joachim Löw'ün oyuncu değişikliklerini de doğru olmadığını söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Milli Takımda Kişilik ve Karakter Eksikliği Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement