Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakalarında, Adıyaman Belediyesi Halk Oyunları Ekibi minikler kategorisi geleneksel dalda folklor gösterisini sunarken Yüzüncü Yıl İlkokul 4. sınıf öğrencisi Duygu Özaydınlı’nın (10) şalvarı düştü.
Bu duruma rağmen gösteriye devam ederek ekibine birincilik kazandıran Duygu Özaydınlı, “Ekibimin birinciliği için elimden geleni yapmaya çalıştım. Biraz utanç duydum ama yine de kendimle gurur duyuyorum” dedi.
Halk oyunları eğitmeni Ömer Demir ise, “Bu kızımızın kendine olan öz güveni, oyunu bırakmaması bizim birinciliğimize sebep oldu. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Kızımız çok büyük bir özveriyle oyunu bırakmayarak hem kendisini hem de bizleri mutlu etti. Minikler geleneksel dalda birinci olduk” dedi.

Son Dakika › Güncel › Minik Folklorcu: Biraz Utanç Duydum Ama... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.