Minik İsmihan'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Minik İsmihan'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Minik İsmihan\'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde su kanalı çevresinde gezinirken kanala düşen 4 yaşındaki kızı arama çalışmaları devam ediyor.

20.05.2013 20:23

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde su kanalı çevresinde gezinirken kanala düşen 4 yaşındaki kızı arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, öğle saatlerinde Sarayköy ilçesine bağlı Tosunlar beldesinde meydana geldi. 4 yaşındaki İsmihan Karakuş, öğle saatlerinde bir anda ortadan kayboldu. En son su kanalının yanında oynayan İsmihan'ın terliğini suda gören yakınları, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri minik kızı belde sakinleri ile birlikte ararken, aramalardan sonuç çıkmadı. Daha sonra olay yerine Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ile Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri gelerek, arama çalışmalarına başladı.

Arama kurtarma ekipleri, dalgıç kıyafetleri giyerek yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kanalına girdi. Su kanalındaki akıntının yavaşlaması için Yenicekent beldesindeki kapaklar kapatılırken, jandarma ekipleri de kanalın etrafındaki arazide minik İsmihan'ı aradı. Tüm aramalara rağmen minik İsmihan'a ulaşılamazken, arama çalışmalarının genişleyerek devam edeceği belirtildi.

İsmihan Karakuş'un babasının cinayet suçundan cezaevinde olduğu, annesinin de kendisini terk ettiği öğrenilirken, İsmihan'a yakınlarının baktığı belirtildi. Arama çalışmalarının yarın sabah saatlerinde yeniden başlayacağı kaydedildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik İsmihan'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement