Mısır'ın İsmailiye kentindeki istihbarat merkezi yakınında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının sorumlusu olduğu iddia edilen şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 19 Ekim'de İsmailiye'deki istihbarat merkezi yakınında düzenlenen ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının sorumlusu olduğu öne sürülen kişi gözaltına alındı.
İsmailiye'deki bedevi kabilelerinden birine mensup ve isminin Hatim olduğu bildirilen zanlının, geçen ay kentte devriye gezen askeri araca düzenlenen ve 5 askerin ölümüne neden olan silahlı saldırıya da karıştığı kaydedildi.
İsmailiye'deki istihbarat merkezini hedef alan 19 Ekim'deki patlamada 6 kişi yaralanmış, merkezin dış duvarlarında hasar oluşmuştu. 7 Ekim'de İsmailiye'de askeri devriye aracına düzenlenen diğer saldırıda ise 5 asker hayatını kaybetmişti. - İsmailiye
Son Dakika › Güncel › Mısır'daki Patlama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.