Motosiklet Çarpan Küçük Hüseyin Öldü - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Çarpan Küçük Hüseyin Öldü

Motosiklet Çarpan Küçük Hüseyin Öldü

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, okul servisinden inip yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen bir sürücünün motosikletle çarptığı ilkokul öğrencisi 6 yaşındaki Hüseyin Alp Duran yaşamını yitirdi.

11.06.2015 11:20

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, okul servisinden inip yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen bir sürücünün motosikletle çarptığı ilkokul öğrencisi 6 yaşındaki Hüseyin Alp Duran yaşamını yitirdi. Dört gün sonra düğünü olan ve çarpmanın şiddetiyle yola fırlayarak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Toraman ise hastaneye kaldırıldı.

Taşımalı sistemde eğitim veren Hüseyin Durmaz İlkokulu'nun 1'inci sınıf öğrencisi Hüseyin Alp Duran, dün saat 15.30 sıralarında, 5 kilometre mesafedeki evlerine dönmek üzere servis minübüsüne bindi. Evlerinin yakınına geldiklerinde, Duran servisten indi. Servis aracı daha hareket etmeden arkasından dolanıp, yolun karşısına geçmek istediği belirtilen Duran'a hızla gelen Mehmet Toraman'ın kullandığı motosiklet çarptı. Duran, olay yerinde yaşamını yitirdi.

4 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan motosiklet sürücüsü Toraman ise ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan motosiklet sürücüsü Toraman, ambulansla Marmaris'teki özel bir hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Toraman'ın evlilik hazırlığı yaptığı ve 14 Haziran'da düğünü olduğu öğrenildi. Duran'ın Marmaris Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan cenazesi ise bugün yakınları tarafından alınıp, toprağa verilmek üzere Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne götürüldü. Ailesinin iki çocuğundan biri olduğu öğrenilen Duran'ın ölümü yakınlarını yasa boğdu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Çarpan Küçük Hüseyin Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement