Motosikletle Yaptığı Kazada Ölen Genç Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Motosikletle Yaptığı Kazada Ölen Genç Toprağa Verildi

Motosikletle Yaptığı Kazada Ölen Genç Toprağa Verildi

Bodrum'da yarış motosikletiyle yolun karşısına geçmek isteyenlere çarpan bir yayayla birlikte yaşamını yitiren sürücü 19 yaşındaki İsmet Berkay Özbaş, bugün toprağa verildi.

21.04.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da yarış motosikletiyle yolun karşısına geçmek isteyenlere çarpan bir yayayla birlikte yaşamını yitiren sürücü 19 yaşındaki İsmet Berkay Özbaş, bugün toprağa verildi. Kazada ölen yaya Nurten Bıçak Doğan'ın cenazesinin ise yarın Adapazarı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde, Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. 19 yaşındaki İsmet Berkay Özbaş, yeni aldığı 48 BJ 303 plakalı yarış motosikletle, yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Nurten Bıçak Doğan, eşi 65 yaşındaki Şaban Doğan ve 67 yaşındaki Şenay Yalavaç'a çarptı. Kazada sürücü Özbaş ile Nurten Bıçak Doğan öldü. Diğer iki kişi ise yaralandı.

İsmet Berkay Özbaş'ın cenazesi bugün Bodrum Adliye Camii'nden kaldırıldı. İkindi kılınan namaza; Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, birim amirleri, Özbaş'ın arkadaşları ve ailesi katıldı. Koruma Şubede Görevli olan baba Hüseyin Özbaş ve Bodrum Belediyesi'nde zabıta memuru anne Aşkın Özbaş, oğullarını kaybetmenin acısıyla, yakınlarının destekleriyle ayakta durmaya çalıştı. İsmet Berkay Özbaş'ın cenazesi, namazın ardından Bodrum Karaburgaz Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Şaban Doğan'ın ve hafif yaralı Şenay Yalavaç'ın ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazada ölen Nurten Bıçak Doğan'ın cenazesinin yarın Adapazarı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletle Yaptığı Kazada Ölen Genç Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement