Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde faaliyet gösteren Anadolu Akıncıları Gediz Motosiklet Yareni Kulübü'nin (GEMOK) üyeleri, Muratdağı'na gezi düzenleyerek zirveye tırmandı.
Gediz'deki kulüp binası önünde toplanan GEMOK üyesi 30 motosiklet tutkunu Muratdağı'na hareket etti. Bin 450 metre yükseklikteki Muratdağı Termal Turizm Merkezi'nde mola veren motosikletliler, daha sonra çam ormanlarıyla kaplı yaylalardan geçerek 2 bin 320 metre rakımlı Muratdağı zirvesine çıktı. Motosikletliler zirvedeki Türk bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
GEMOK Başkanı Mustafa Azmanoğlu, "Amacımız bütün motosiklet tutkunlarını biraraya toplamak. Bu spora ilgiyi artırmak için herkesi hafta sonları bu parkurlara davet ediyorum" dedi. - Tahya
Son Dakika › Güncel › Motosikletle Zirveye - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.