'Mr. Selfridge' Dizimax Drama HD'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

'Mr. Selfridge' Dizimax Drama HD'de Başlıyor

\'Mr. Selfridge\' Dizimax Drama HD\'de Başlıyor

İngiltere'nin dünyaca ünlü alışveriş mağazası Selfridges'ın kuruluş hikâyesini anlatan 'Mr. Selfridge' Dizimax Drama HD'de başlıyor

19.12.2013 14:06

Karizmatik bir işadamının hayatının projesi olarak ortaya çıkan, İngiltere'nin dünyaca ünlü alışveriş mağazası Selfridges'ın kuruluş hikayesi, Dizimax Drama HD'nin yeni dizisi 'Mr. Selfridge' ile 23 Aralık Pazartesi, 22.00'da ekrana geliyor

Türlerine göre ayırdığı dizi kanallarında en yeni ve iddialı yapımları ekranlara taşıyan Digiturk, yepyeni bir yapımı daha diziseverler ile buluşturuyor. Dram türündeki en iyi ve en yeni dizilerin yayınlandığı Dizimax Drama HD'de 23 Aralık Pazartesi günü yeni dizi 'Mr. Selfridge' başlıyor.

Harry Gordon Selfridge'in en büyük hayali İngiltere'nin en görkemli alışveriş merkezini açmak. Daha önce ülkesi Amerika'da bu konuda hayli deneyim kazanmış olan hırslı işadamı, şimdi aynı sihri Londra'da da yaratmak üzere harekete geçiyor. Soğuk ve ölçülü tavırlarıyla nam salmış İngilizler başlangıçta Selfridge'in girişimci ruhunu yadırgasa da bir süre sonra onun imkansızı başarma konusundaki yeteneğini takdir etmekten başka çare bulamıyorlar. Bay Selfridge İngiltere'ye tek başına ayak basıyor fakat kısa süre içinde kendisine geniş bir çevre edinmeyi başarıyor. Medya, eğlence sektörü ve cemiyetin ileri gelenleriyle kurduğu samimiyet Selfridge'e kısa sürede güçlü bir destek sağlıyor. Böylece Selfridge & Co, 1909 yılının mart ayında, Londra'nın Oxford sokağında hizmet vermeye başlıyor.

Lindy Woodhead'in biyografisinden uyarlanan ve 'House of Cards' dizisinin yazarı da olan Emmy ödüllü yazar Andrew Davies tarafından yaratılan 'Mr. Selfridge' hem Amerikalı hem de İngiliz oyunculardan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizinin başrolünü üç Emmy ödüllü Jeremy Piven üstleniyor.

'Mr. Selfridge' 23 Aralık Pazartesi günü 22.00'da Dizimax Drama HD ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Mr. Selfridge' Dizimax Drama HD'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement