Mudanya ve Mudanya Belediyesini Litvanya'da Tanıttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mudanya ve Mudanya Belediyesini Litvanya'da Tanıttı

02.03.2016 11:18

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci'nin, Litvanya'da bir etkinlikte "Sosyal Belediyecilik" konulu sunum yaptığı bildirildi.

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci'nin, Litvanya'da bir etkinlikte "Sosyal Belediyecilik" konulu sunum yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Klaipeda Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal ve Ekonomik Coğrafya Ana Bilim Dalı'nın davetlisi olarak Litvanya'daki programa katılan Şenşekerci, Erasmus Programı ziyareti kapsamında sosyal belediyecilik alanında sunum gerçekleştirdi.

İlgili ana bilim dalının personel ve öğrencilerine "Sosyal Belediyeciliğin Önemi ve Türkiye'de Sosyal Belediyecilik" konulu sunum yapan Şenşekerci, Mudanya'yı ve Mudanya Belediyesini de tanıtma imkanı buldu.

Ev sahibi kurum yöneticilerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından gönderilen hediyeleri de takdim eden Şenşekerci, Mudanya'nın değerlerini Litvanya'ya taşıdı. Görsel unsurlarla sunumunu destekleyen Şenşekerci, "Barış Rekoru", "Zeytin Dalı" gibi projelerin anlatımının yanı sıra Mudanya'nın zeytini, Girit danteli gibi ürünleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mudanya ve Mudanya Belediyesini Litvanya'da Tanıttı - Son Dakika


Advertisement