Muğla'da Sıcak Hava - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Sıcak Hava

Muğla\'da Sıcak Hava

Hava sıcaklığının 25 derece olarak ölçüldüğü Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde tatilciler sahilleri doldurdu.

26.10.2012 15:11

Hava sıcaklığının 25 derece olarak ölçüldüğü Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde tatilciler sahilleri doldurdu.

Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Akyaka'da, tatilciler halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

Tatilini Akyaka'da geçiren tatilcilerin bir kısmı sahilde denize girmeyi tercih ederken, kimi tatilciler ise sabah saatlerinde Akyaka'dan kalkan günübirlik tur tekneleriyle Gökova Körfezi'nin "mavi cennet" olarak tabir edilen koylarında gezintiye çıktı.

Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılan tatilciler ise tur boyunca su samurundan deniz kaplumbağasına kadar onlarca hayvan türü ile bazıları tropikal iklimlerde yetişen farklı bitki türlerinin eşsiz güzelliğini ve doğayı gözlemleme fırsatı buldu.

Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatili nedeniyle Akyaka'nın özellikle yakın illerden gelen günübirlik ziyaretçilerin ilgi odağı olduğunu söyledi.

Çalca, ziyaretçilerin sıcak havayı fırsat bilerek denize girdiğini, kimi tatilcilerin tekne turlarına katıldığını, bazı tatilcilerin ise olta ile balık avladıklarını ifade etti.

Öte yandan Gökava Körfezi'nde açıkta demirleyen bazı yabancı teknelerde bulunan ziyaretçilerin denize girerek bir süre yüzdükleri gözlendi.

Akyaka'da tatilini spor yaparak geçirmek isteyen tatilciler ise Akçapınar sahilinde kiteboard sporu yapıp, kano ile gezintiye çıktı.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Sıcak Hava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement