Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişi Tutuklandı

Muğla'da, "Yeşil Zehir" adlı operasyon kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.

18.10.2014 12:39  Güncelleme: 14:46

Alınan bilgiye göre, Menteşe Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Selami Doğan, Rahmi Doğan, Alim Yıldız, Ali Akbaş, Sezgin Yıldız, Ceyhun A, Erhan G, ve Oktay Y, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Selami Doğan, Rahmi Doğan, Alim Yıldız, Ali Akbaş ve Sezgin Yıldız, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. Diğer zanlılar ise denetimli serbestlik koşuluyla serbest bırakıldı.

Çamoluk Mahallesi Kızılçakar mevkisinde, dün, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen kişilerin ev ve bahçelerinde, narkotik köpeği Resim'in de kullanıldığı operasyon düzenlenmiş, 8 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonda, 200 kilogram kubar esrar, 2 bin kök Hint keneviri, hassas terazi ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement