Muğla Orman Hedef Büyüttü - Son Dakika
Güncel

Muğla Orman Hedef Büyüttü

Muğla Orman Hedef Büyüttü

Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici oyuncularının ilk yarıda ki performanslarından son derece memnun olduğunu belirtti.

30.12.2014 10:24  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendi evlerinde Acıbadem, Ankara Ormanspor gibi takımlara geçit vermediklerini belirten 3.Lig ekibinin başkanı, son olarak milyonluk takım Zirve Üniversitesi karşısında ki oyunumuz ve mücadelemiz gösterdi ki bizde üst sıralar için adayız. Kadromuzda genç ama önemli oyuncular var. Ben hepsini çok beğeniyorum yapacağımız 3 transferle Play of için iyi bir noktaya gelmek istiyoruz dedi.

Muğla'da kendileri ile birlikte Basketbola olan ilgi ve sevginin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü söyleyen Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, bu lig çok kaliteli bir lig. Bazen 1500-2000 kişiye oynuyoruz. Elbette bizde zaman zaman maddi yönden zorlanabiliyoruz. Ama kaynakları harekete geçirerek, sıkıntıları aşıyoruz.Sayın Valimiz Sayın Milletvekillerimiz her zaman yanımızdalar.Maddi olarak da her türlü desteği vereceklerini biliyoruz. Böyle önemli bir ligde özellikle üst liglerde yabancı sayısında ki artış ile türk sporcuların kendine yer bulduğu böyle bir ligde Federasyonumuzun takımlarımıza en azından iddia yolu ile ufak destekler sağlaması gerekiyor dedi.Hakem eğitiminin de önemine değinen Vedat Dikici, hakemlerimizin iyi niyetinden hiç kimsenin şüphesi olamaz. Fakat iyi niyet her zaman yeterli olmuyor. Hakemlerin eğitimlerini sıklaştırmak arttırmak gerekiyor. Özellikle sadece basketbol kuralları değil, iletişim, nezaket konularında da eğitim verilmesi gerekir dedi. Kulüplerin oyuncu antrenör ve idarecilerin değişik araçlarla denetlenip cezalandırıldığına değinen Dikici, aynı mekanizmanın Hakemler içinde kurulması gerekiyor. Hakemlerin denetlenmesi, puanlanması ve gerektiğinde ödülendirilip gerektiğinde cezalandrıılmaları gerekli dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla Orman Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement