"Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret" - Son Dakika
Güncel

"Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret"

"Muhtarlar Derneği\'ne Ziyaret"

Ziyarette Atik Birici'yle Belediye Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu ve Mahalle Muhtarları da bulundu.

30.01.2012 17:38

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti ile Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Murat Gülbasan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkan Vekili Atik Birici'yle Belediye Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu ve Mahalle Muhtarları da bulundu.

Elazığ'ın tüm mahallelerinde Belediye'nin farklı bir çalışmasının olduğunu ve şehre güzellik katmak için Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun özverili bir şekilde çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Dün olduğu gibi bugünde iyi günde ve kötü günde her zaman Başkanımız bizlerle birlikte oldu. Kendilerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler dernek olarak her zaman belediyemizin yanındayız. Elazığ'a güzel hizmetler için belediyenin kapsını çalıyoruz. Sürekli işlerimizi görüyorsunuz. İnşallah Elazığ'ın daha ileriye gitmesi için bizlerde sizinle beraber olacağız."

Şehrin tüm mahallelerine eşit hizmet ağını taşıdıklarını ve mahalle muhtarlarıyla ortak hareket ettiklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün muhtarlarımızla birlikteyiz değerli kardeşim Murat Gülbasan bir kez daha Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçildi kendisini tebrik ediyorum. Muhtarlarımız özverili bir şekilde çalışıyor ve her zaman bizlerle birlikte hareket ediyorlar. Yeniden başkanlığa seçilen Murat Gülbasan'ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Muhtarlar Derneği'ne Ziyaret' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement