Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 130 kişinin "hapishaneler baskını" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması 30 Nisan'a ertelendi.
Yargı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kahire Ceza Mahkemesi, kamuoyunda "hapishaneler baskını" olarak bilinen davanın 6'ıncı duruşmasını, sanık avukatlarının, "geri kalan tanıkların da dinlenmesi" yönündeki talebi üzerine 30 Nisan'a erteledi.
Hapishaneler baskını olarak bilinen davada, 105'i firari, 26'sı tutuklu 131 sanık, 25 Ocak 2011'de Hüsnü Mübarek'in devrilmesiyle sonuçlanan halk ayaklanmasında, "11 hapishane ve karakola saldırarak, 3 subayı kaçırmak" suçlamalarıyla yargılanıyor. - Mısır
Son Dakika › Güncel › Mursi'nin Yargılanması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?