Müsiad'dan Gürcistan'da İftar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Son Dakika haberlerini kaçırma! YÜKLE

Müsiad'dan Gürcistan'da İftar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tiflis Ofisince, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te "2. Geleneksel İftar Programı" düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tiflis Ofisince, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te "2. Geleneksel İftar Programı" düzenlendi.

İftara, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan ile Gürcistan'daki Türk kurumlarının temsilcileri, din adamları, siyasetçiler, Türk, Gürcü ve Azeri iş adamları ile Türk öğrencileri katıldı. İftar, Doğu Gürcistan Müftüsü Yasin Aliyev'in duasıyla başladı.

Programda konuşan Büyükelçi Yazgan, MÜSİAD Tiflis Ofisi'ne teşekkür ederek, Gürcistan'da yaklaşık 5 ay önce göreve başladığını hatırlattı.

Büyükelçi Yazgan, "Birliktelikler güzel şey, vatan ve millet için yüreği birlikte çarpan, siyasi görüşü ne olursa olsun vatan aşkı geldiği zaman birliktelikten kaçmayan, vatan hainlerine bu ülkede ve de başka yerde nefes aldırtmayan tüm arkadaşlarımıza burada bizimle oldukları için teşekkür ediyorum." dedi.

MÜSİAD Tiflis Ofisi Başkanı Mustafa Özgür Yücel de bu yıl ikincisini düzenledikleri iftara katılan davetlilere teşekkür etti.

Kaynak: AA