"Tesir Altında" adlı şarkısıyla müzik listelerinin 1 numarasından inmeyen Mustafa Sandal, reklam yüzü olduğu BP'nin sponsorluğunda İzmir, Ankara ve Bursa'nın ardından 2 6 Ekim'de Adana Merkez Park'da konser verecek. Binlerce Mustafa Sandal hayranının izlemesi beklenen konsere Adanalı müzikseverler şimdiden yoğun ilgi gösteriyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Merkez Park'da saat 20.00'de gerçekleşecek konser, BP Club Card sahiplerine ücretsiz olacak. Ayrıca konser öncesinde, aranjör ve DJ Ozan Çolakoğlu, sergileyeceği özel DJ performansı ile tüm seyircilere keyifli anlar yaşatacak.
BP Club Card'ı olmayan Mustafa Sandal hayranları ise, konser öncesinde herhangi bir BP istasyonuna giderek BP Club Card'larını ücretsiz alarak konseri izleyebilecekler.
Geçtiğimiz Nisan ayında BP Ultimate Euro Diesel'in reklam kampanyasıyla başlayan ve geçtiğimiz günlerde yayına giren BP Club Card reklamı ile devam eden BP ile Mustafa Sandal arasındaki işbirliği BP Club Card konserleriyle sürerken, DJ'lere yönelik "Tesir Altında Remix Cup Yarışması" da yine BP sponsorluğunda 29 Ekim'e kadar devam ediyor.
Son Dakika › Güncel › Mustafa Sandal, 26 Ekim'de Adana'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.