Mustafa Sandal BP Ultimate Euro Diesel Reklamlarında - Son Dakika
Güncel

Mustafa Sandal BP Ultimate Euro Diesel Reklamlarında

Mustafa Sandal BP Ultimate Euro Diesel Reklamlarında

BP, Türkiye yenilenen ürünü BP Ultimate Euro Diesel'in reklam kampanyasında Türk pop müziğinin ünlü ismi Mustafa Sandal ile çalıştı

12.04.2013 13:12

Geliştirilmiş formülü ile yenilenen BP Ultimate Euro Diesel'in reklam kampanyasında rol alacak olan Mustafa Sandal ile BP'nin işbirliği uzun soluklu olacak. BP Türkiye'nin, BP Ultimate Euro Diesel'in gelişmiş özellikleriyle ilgili bilgi vermek amacıyla düzenlediği basın toplantısına markanın yeni yüzü Mustafa Sandal da katıldı.

Bir reklam kampanyasında ilk kez kendi karakterini canlandırmaya hazırlanan ve 11 Nisan'da İstanbul'da düzenlenen BP bayileri toplantısına da katılarak BP bayileri ile tanışan Mustafa Sandal, "Bu kampanyanın bir parçası olmaktan ve BP ailesine katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İşbirliğimiz uzun soluklu olacak. Ürünlerini zaten kullandığım, sevdiğim bir marka ile çalışmak benim için çok heyecan verici" dedi.

BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü Deniz Güloğlu ise basın toplantısında yaptığı konuşmada bu projede Mustafa Sandal ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Mustafa Sandal olumlu enerjisi ve heyecanı ile kampanyamıza büyük katkı sağlayacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Sandal BP Ultimate Euro Diesel Reklamlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement