Mustafa Sandal Petroleum Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Sandal Petroleum Fuarı'na Katıldı

Mustafa Sandal Petroleum Fuarı\'na Katıldı

Mustafa Sandal da Şapkasız Çıkmadı!

13.04.2013 09:37  Güncelleme: 09:38

BP Türkiye'nin yeni kampanya yüzü olan Mustafa Sandal bugün tüketicilerle ilk defa Petroleum Fuarı'nda bir araya geldi. Bir reklam filminde ilk defa kendisini oynayan Sandal, fuarda yapılan söyleşide önümüzdeki günlerde yayınlanacak reklam filmi hakkında bilgiler verdi.

Geliştirilmiş formülü ile yenilenen BP Ultimate Euro Diesel'in reklam kampanyasında rol alacak olan Mustafa Sandal 12 Nisan'da Petroleum Fuarı'ndaki BP standında hem bayilerle hem de fuara katılan sektörün diğer temsilcileriyle bir araya geldi. BP standında Ece Vahapoğlu ile bir söyleşi gerçekleştiren Sandal, reklam kampanyasına özel bir şarkı hazırladığını belirterek, bu albümün de ilk defa BP Shop'larda satışa çıkacağını söyledi.

Yıllar önce MFÖ grubunun oynadığı "Şapkasız çıkmam abi!" reklamına gönderme yapan Sandal, "Bu Türkiye tarihinde yer etmiş çok özel bir reklam filmiydi. Ben de nasıl bir miras aldığımın farkındayım ve bu reklama da çok saygım var. Ben de şapkasız çıkmayarak, bu filme olan saygımı bir kez daha göstermek istedim" dedi. Fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Sandal, kendisinin de bir BP müşterisi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu kampanyanın bir parçası olmaktan ve BP ailesine katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İşbirliğimiz uzun soluklu olacak. Ürünlerini zaten kullandığım, sevdiğim bir marka ile çalışmak benim için çok heyecan verici" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Sandal Petroleum Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement