Müşterilerini kurtardı, kendisini ise sel sularından yakınları kurtardı - Son Dakika
Güncel

Müşterilerini kurtardı, kendisini ise sel sularından yakınları kurtardı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde iş yerinde çalışırken sel sularının geldiğini fark eden iş yeri sahibi Filiz Boz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Müşterilerini güvenli bölgeye aldıktan sonra mahsur kaldığı iş yerinden eşi ve yakınlarının aracılığıyla kurtulduğunu anlatan Boz, büyük bir korku yaşadığını ve psikolojisinin hala bozuk olduğunu belirtti.

10.07.2023 13:32  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşterilerini kurtardı, kendisini ise sel sularından yakınları kurtardı

İş yeri sahibi korku dolu anlar anlattı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Devrek ilçesinde iş yerinde çalışırken sel sularının geldiğini fark eden iş yeri sahibi Filiz Boz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Devrek ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası dereler taştı. Karşıyaka Mahallesi'nde sel suları ara sokaklara girdi. Ev ve iş yerleri sular altında kaldı. İş yerinde müşterileriyle ilgilenirken sel sularının geldiğini anlatan bayan kuaförü Filiz Boz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Müşterilerini güvenli bölgeye aldıktan sonra mahsur kaldığı iş yerinden eşi ve yakınlarının aracılığıyla kurtulduğunu anlatan Boz şöyle dedi:

"İş yerimde çalışıyordum kuaför dükkanında. Müşterilerim vardı. Çalışma esnasında içeriye su gelmeye başladı. Çıkmalarını söyledim. Kendim kapıları kapattım. Su çok tazikli bir şekilde gelmeye başladı. Dışarıda eşim ve komşularım vardı. Çıkmamı söylediler. Anahtar sıkıştı. Kapıların altından çok tazikli su geliyordu. En son kapılardan biri açıldı. Sonra beni çıkardılar. Psikolojik olarak bitik durumdayım. Karşıyaka'da bayan kuaförüm. Elektronik eşyalarım gitti. Zararım var. Yetkililerden yardım bekliyorum. Epey bir zararım oldu. Çok büyük bir korku yaşadım. Psikolojim hala bozuk, alt üst oldu."

Müşterilerini kurtardı, kendisini ise sel sularından yakınları kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müşterilerini kurtardı, kendisini ise sel sularından yakınları kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement