Müsteşar, Kart Şifresini Açık Etti - Son Dakika
Güncel

Müsteşar, Kart Şifresini Açık Etti

Müsteşar, Kart Şifresini Açık Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'e Rize'de okuduğu ilkokulu ziyareti sırasında karnesi hediye edildi.

03.06.2013 13:02  Güncelleme: 13:45

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'e Rize'de okuduğu ilkokulu ziyareti sırasında tüm derslerinin 'Pekiyi' olduğu karnesi hediye edildi. Karnede '192' olan okul numarasını gören ve bu numarayı şifrelerinde kullandığını söyleyen Tekin, şifresinin bir kısmını açık ettiğini fark edince, "Yanına başka numaralar da ekliyorum ama. Şifrelerin bir bölümünü açık ettik" diyerek gülümsedi.

Tekin, Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım ile birlikte Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti, çiçeklerla karşılayan iki öğrenciyi sevdi, bir süre sohbet etti.

Tekin'e öğrencilik yıllarına ait ve tüm derslerinin 'Pekiyi' olduğu karnesi hediye edildi. Karnede '192' olan okul numarasını gören Tekin bu numaranın kendisi için önemli olduğunu söyledi, "Şifrelerimde kullanıyorum" dedi. Ardından şifresinin büyük bölümünü açık ettiğini fark eden Tekin, "Yanına başka numaralar da ekliyorum ama" dedi. Müsteşar Tekin, daha sonra da "Şifrelerin bir bölümünü açık ettik" diyerek gülümsedi.

YASAK KOYMASAYDIK MÜSTEŞAR OLABİLİR MİYDİ?

Müsteşar Yusuf Tekin, anılarını anlattı, öğrenciliği döneminde müdürlerin okul bahçesinde top oynamalarına izin vermediğini söyledi. Bu sırada öğrenciliği döneminde okul müdürlüğü yapan Şaban Ali Kal içeri girdi. Kal, Müsteşar Tekin'in okul bahçesinde top oynamalarına izin verilmediğini söylediğinin hatırlatılası üzerine, "Ders çalışsınlar diye yasaklamıştık. Öyle çalışmasaydı, yasak koymasaydık müsteşar olabilir miydi?" dedi. Bu söz gülüşmelere neden oldu. Tekin, daha sonra okulda öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisini izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müsteşar, Kart Şifresini Açık Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement