Mutfağınızı Siemens Ankastre ile Yenileyin - Son Dakika
Güncel

Mutfağınızı Siemens Ankastre ile Yenileyin

Mutfağınızı Siemens Ankastre ile Yenileyin

Siemens'ten yeni yıla girerken yenilenmek isteyenlere ankastrede kaçırılmayacak fırsatlar.

11.12.2012 11:22

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere yılbaşına özel, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siemens'in sağladığı fırsatlar, seçim yapmayı kolaylaştırıyor.

Sadece Türkiye'de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens'in ankastre ürünleri için özel indirim ve taksit avantajları Aralık ayında da devam ediyor.

Siemens Ev Aletleri Aralık ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana birinci ürüne yüzde 10, ikinci ürüne yüzde 15, üçüncü ürüne yüzde 20 indirim uyguluyor. Aralık ayında belirli ankastre setlerde özel avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerinde Prestige Set'in sahibi oluyor. Farklı ürün gruplarından 3 ürün alanlara SN 55 E 530 TR kodlu bulaşık makinesi ise 1750 TL yerine 1016 TL'den satışa sunuluyor.

Siemens bulaşık makinelerinde yüzde 35'a varan özel indirimler yine tüketicileri bekliyor.

Bonus Card'a özel taksit seçeneği

Siemens ankastre ürün alışverişlerini Bonus Card ile yapanlar, 4 ay ertelemeli üstelik 10 taksit fırsatına sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mutfağınızı Siemens Ankastre ile Yenileyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement