Müziğe İhanet Edilmesin - Son Dakika
Güncel

Müziğe İhanet Edilmesin

Müziğe İhanet Edilmesin

Berrin Sulari, hem albümleri ile hem de İstanbul'da verdiği halk konserleri ile Anadolu müziği geleneğini devam ettiriyor.

20.03.2013 11:11

Gelenek Bozulmayacak

Halk müziği çalışmalarında Sulari ekolünün temsilcisi olan Berrin Sulari, hem albümleri ile hem de İstanbul'da verdiği halk konserleri ile Anadolu müziği geleneğini devam ettiriyor.

Halk müziğinin popüler kaygılarla sunulmasının gerçek Anadolu müziğine zarar verdiğini savunan Berrin Sulari İstanbul'da dinleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Üretilen gerçek müziğin Anadolu müziği olduğunu ve bunun halk ozanlarınca sevdirildiğini kaydeden Sulari, "iletişim sunumlarda öne çıkabilmek adına görsel çalışmalara ihtiyaç var ancak müziğin teknoloji dışında popüleştirilmesini müziğe ihanet olarak görüyorum" dedi. Geleneksel müziği konserleri ve albümleri ile devam ettiren Berrin Sulari 10 Nisan 2013'de Bahçelievler Kültür Merkezi'nde müzik severlerle birlikte olacak. Davut Sulari'nin torunu olarak halk müziği icra etmekten gurur duyduğunu da belirten sanatçı yeni albüm hazırlıklarını da yine bu yönde devam ettireceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müziğe İhanet Edilmesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement