Nar Taneleri Yorgunluk Attı - Son Dakika
Güncel

Nar Taneleri Yorgunluk Attı

Nar Taneleri Yorgunluk Attı

Nar taneleri sezonun yorgunluğunu kahvaltı ile attı.

18.06.2012 09:56

Bakırköy Belediyesi ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği'nin katkılarıyla hazırlanan ve Nar Taneleri Folklor ve Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen Nar Taneleri oyununun oyuncuları ve teknik ekibi Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in Bakırköy Sanat Evi ve Kent Müzesi'nde verdiği sabah kahvaltısında bir araya gelerek sezonun yorgunluğunu attılar.

Kahvaltıya Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği Başkanı Arev Cebeci, Yeşilköy Ermeni Kilisesi Yönetim Kurulu Başkanı Habip Özfırıncı, oyunun yönetmeni Aytekin Özen, yazarı Hagop Ari Güleç'in yanı sıra yaklaşık 50 kişilik oyuncu ve teknik ekip görevlisi katıldı.

Aram Gostanyan'ın özgün hikayesinden yola Hagop Ari Güleç'in yazdığı, Aytekin Özen'in oyunlaştırıp-yönettiği oyun; özünde dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, tüm farklı inançların, değişik kültürlerin yan yana, dostluk-kardeşlik içinde yaşanabileceğinin önemli ipuçlarını sunuyor insanlığa ve davet ediyor herkesi.

Nar Taneleri oyununu kendisinin de 3 kez izlediğini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Toplamda oyun 14 kez oynadı ve ben 3 tanesini izledim. Gerçekten izlemekten çok keyif aldığım bir oyun ve özellikle ikinci perdeyi çok anlamlı buluyorum. Çok anlamlı mesajları var. Ağustos ayında Antakya ile başlayacak Mardin, Van gibi illerimizde devam edecek turneniz için de şimdiden başarılar. Ayrıca bu oyunla ilgili hayalim; Fransa'da da oynamanız. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nar Taneleri Yorgunluk Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement