NATO'ya bağlı savaş gemileri, Tunus'un Halku'l-Vadi Limanı'na demir attı.
NATO Deniz Komutanlığı Operasyonlar Bölümü Başkan Yardımcısı Arian Minderhoud, başkent Tunus'ta yaptığı basın açıklamasında, Akdeniz'de barış ve güvenliğin temin edilmesi için görev yapan Türk, İngiliz, İtalyan ve Alman savaş gemilerinin limana demir attığını belirtti.
Minderhoud, "Özellikle güney kesimlerindeki olaylardan sonra Akdeniz'de güvenlik bizi son derece ilgilendiriyor. Burası artık NATO için büyük önem taşıyor" dedi.
Minderhoud ayrıca "NATO'nun, bölge ülkeleriyle iş birliği ve görüş alışverişi içinde Akdeniz'de terörle mücadele için çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini" söyledi. - Tunus
Son Dakika › Güncel › NATO Savaş Gemileri Tunus'ta - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.