Necip Fazıl'ın Öğrencisi İkizi Gibi - Son Dakika
Güncel

Necip Fazıl'ın Öğrencisi İkizi Gibi

Necip Fazıl\'ın Öğrencisi İkizi Gibi

Ünlü Şair Necip Fazıl Kısakürek'in öğrencisi ve oğlu Mehmet Kısakürek'in okul arkadaşı olan Korman Ünlüer, şaire olan benzerliği ile dikkat çekiyor.

20.06.2014 13:57  Güncelleme: 14:32

Oğluyla liseyi okudu ve Kısakürek öğretmeniydi.

Necip Fazıl Kısakürek'in büyük oğlu Mehmet Kısakürek'le Haydarpaşa Lisesi'nde birlikte okuyan ve Necip Fazıl Kısakürek'in öğretmeni olduğunu da vurgulayan Korman Ünlüer, bugün 68 yaşında ve dört erkek evlat babası. Necip Fazıl Kısakürek'e ikizi kadar çok benzemesiyle dikkati çekiyor. Emekli olmasına rağmen otopark kahyası olarak çalışan ve en küçük oğlunu üniversite de okutan Korman Ünlüer, İstanbul'un Kadıköy ilçesinden Gölcük'e taşınmış. Çocuklarından ikisi doktor ve bu doktorlardan biri doçent olarak görev yapıyor. Üçüncü oğlu Gölcük'te işçi olarak çalışıyor ve küçük oğlu ise mimarlık eğitimine üniversite de devam ediyor. Doktor oğullarından biri Uşak Devlet Hastanesi doktoru ve bir diğeri ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından.

Emeklilik yetmiyor

Dördüncü oğlunun üniversite ve mimarlık eğitimi için emeklilik aylığının yetmediğini belirten ve Necip Fazıl Kısakürek'e ikizi kadar benzeyen öğrencisi Korman Ünlüer, "Çalışmanın yaşı ve utanılacak bir tarafı yok. Çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım ve bunun için alnımın teri ile çalışıp kahyalık yapıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Necip Fazıl'ın Öğrencisi İkizi Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement