Nesin Vakfı Mayıs Pikniğinde Dostlarını Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Nesin Vakfı Mayıs Pikniğinde Dostlarını Ağırlayacak

Nesin Vakfı Mayıs Pikniğinde Dostlarını Ağırlayacak

Nesin Vakfı'nın geleneksel Mayıs pikniği 2 Mayıs günü Nesin Vakfı'nın Çatalca'daki bahçesinde düzenlenecek.

29.04.2015 12:03  Güncelleme: 12:07

Nesin Vakfı gönüllü destekçilerinin geleneksel hale getirdiği "Mayıs Pikniği", saat 1'den itibaren sazını-sözünü, eşini-dostunu, isterse mangalını ve kilimini yanında getiren herkese açık olacak. Pikniğine kendi olanaklarıyla gelemeyenler için Taksim AKM'nin önünden saat 12.00'de servis kaldırılacak.

Nesin Vakfı Yönetmeni Süleyman Cihangiroğlu, Aziz Nesin'in 80'lerde 1 Mayısların yasak olduğu dönemde eş dostla 1 Mayıs'ı Vakıf bahçesinde kutlamaya başladığını aktararak şunları söyledi: "Nesin'in dostlarından biri de bu ülkenin yetiştirdiği en sıradışı sanatçılardan Ruhi Su'dur. Bu bayramda Ruhi Su yine aramızda olacak. Ruhi Su'nun öğrencileri o günlerin ve Aziz Dedemizin 100. doğum yılı anısına yanımızda olacak ve türkülerini seslendirecekler."

Piknikte Emin İgüs ve Ruhi Su Dostlar Korosu, Dostlar Müzik Topluluğu, Mare Kadın Sesleri Topluluğu, Cengiz Ünal-Vokaliz, Öcal Öcalan, Mehtap Meral, Nevzat Karakış, Hasan Karayol, Aslı Kurt-Aydın Çıracıoğlu (Akordeon, Vokal), Mehmet Ali Barış Beşli (Kemençe, Tulum, Vokal), Gamze Akkuş, Süleyman Süer, Sefer Boztaş, Sabur Ulus, Yasemin Yurduşen, Hasan Öztürk ve Hürdağ Aydın türküleriyle sahne alacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nesin Vakfı Mayıs Pikniğinde Dostlarını Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement