Neslihan, Şampiyonluğa Abone Oldu - Son Dakika
Güncel

Neslihan, Şampiyonluğa Abone Oldu

Neslihan, Şampiyonluğa Abone Oldu

Neslihan Kavas, Bedensel Engelliler Türkiye şampiyonasında on birinci kez Türkiye şampiyonu olarak, rekora koşuyor.

05.02.2013 10:14

Olimpik, milli masa Tenisçi Neslihan Kavas, 2003 yılından bu yana düzenlenen, Bedensel Engelliler Türkiye şampiyonasında on birinci kez Türkiye şampiyonu olarak, rekora koşuyor.

2012 yılında düzenlenen Londra Paralimpik oyunlarında ülkemize iki gümüş madalya kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor'un milli sporcusu Neslihan Kavas olimpiyatların ardından yeni bir rekora daha koşuyor. Hafta sonu Konya'da yapılan Bedensel Engelliler Türkiye şampiyonasında on birinci kez Türkiye şampiyonu olan Neslihan Kavas kırılması zor bir rekora imza attı.

Konya'da Yapıldı

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Konya 100.Yıl spor salonunda yapıldı.57 sporcunun katıldığı şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcusu olarak katılan Neslihan Kavas, dokuzuncu klasta rakipleriyle yarıştı.

Rekor Üstüne, Rekor Kırdı

2003 yılından buyana düzenlenen tüm şampiyonlarda, Türkiye şampiyonu olan milli sporcu Neslihan Kavas, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye şampiyonasında bu kez, üç sporcuyu geçerek on birinci kez Türkiye şampiyonu oldu. Yapılan takım müsabakalarında ise Diyanetspor kulübü sporcularından Ebru Can ile karma takım oluşturan Kavas, takım halinde de şampiyon olmayı başardı.

Destekten Dolayı Teşşekür Etti

Şampiyonada iki altın kazanan Neslihan Kavas, müsabaka sonrası çok mutlu olduğunu ifade ederek, kendisine destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nezdinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neslihan, Şampiyonluğa Abone Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement