Nev-Eda'dan Muhteşem TSM Konseri - Son Dakika
Güncel

Nev-Eda'dan Muhteşem TSM Konseri

Nev-Eda\'dan Muhteşem TSM Konseri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu, performansıyla büyüledi.

31.12.2013 09:31  Güncelleme: 09:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir konser verdi. Başkan Karaosmanoğlu'nun koronun arasına girip şarkı söylemesi de renkli görüntüler oluşturdu.

HUZUREVİ SAKİNLERİ KATILDI

SDKM'de düzenlenen konsere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Gürüm, Başkan Danışmanı Nermin Tol ile Huzurevi sakinleri katıldı.

HER İLÇEDE 10 ADET KORO

Başkan Karaosmaoğlu, "Bedenimizin nasıl yemek yemeğe ihtiyacı varsa ruhumuzun da müziğe ihtiyacı var. Biz de sadece dinlemekle kalmamalıyız, kendimizi yetiştirmeli çevremizdekileri de teşvik etmeliyiz. Bu çalışmalar sosyal yaşantımıza da etkili olacak. Nezaketimizi arttıracaktır"dedi. İzmit'te 10'a yakın koro olduğunu fakat bu sayının yeterli olmadığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu "Her ilçede 10 adet koro olması lazım. Dünyanın en güzel müziği Türk Sanat Müziği'dir. Biz de bunu kentimizde en üst noktaya çıkaralım"diye konuştu.

KARAOSMANOĞLU KOROYA EŞLİK ETTİ

Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu temsilcileri Başkan Karaosmaoğlu'na katılımlarından dolayı çiçek takdim ederken kendileriyle şarkı söylemesini de rica etti. Bunun üzerine Başkan Karaosmanoğlu da "Ağlama değmez hayat'' şarkısını koro ile birlikte seslendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nev-Eda'dan Muhteşem TSM Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement